Topp 3 Vogner 2019

Det blir en stund mellom hvert blogg innlegg, desverre. Dette er en hobby og jeg har full jobb og en ellers travel hverdag så jeg prøver og få litt tid innimellom til og oppdatere dere på vognfronten, legge ut annmeldelser og skrive om tilbehør etc.
Dette inlegget er om mine topp 3 vogner i 2019. Jeg kan jo bare tipse og skrive topp 3 utfra de vognene jeg har trillet. Jeg har valgt og dele dette inni flere kategorier:
Topp 3
-Hovud vogn.
-Fremovervendt
-Liten vendbar
-Reisevogn
-Søskenvogn


...................................................................................................

TOPP 3 Hovud Vogn: Det er nettopp disse som blir mest brukt, de er en vogn som gjerne har hele pakken du ønsker deg når du skal ut og trille tur. Tenk først og fremst på dine krav, ikke kjøp den vogna alle andre har, tenk hvor du skal trille, skal den mye i bilen, og har den kvalitetene du ønsker.
Alle vognene er venbare:

1 Bugaboo Fox
(En vogn jeg bare elsker, lett, nett, triller godt, passe demping, dekkende kalesje, elsker sittedelen og de enkle selene, romslig liggedel og fint utseende, du kan velge bland mange farge pakker)

2.Stokke Trailz
(En sjikkelig reeal vogn som er egnet for Norge og vår natur som kan være på litt røffere grusveier, 2019 modellen, oppgradert med forlengbar kalesje, en romslig god sittedel, stor og romslig liggedel å en diger varekurv)

3. Cybex Priam 2019!
(En vogn dere bør sjekke ut! Utrolig fin vogn som triller så lett. Den har en fin romslig liggedel med god lufting, stor sittedel, lillebror på 2 1/2år sitter forsatt i den med god plass. God plass i varekurven og dekkende kalesje på sittedelen. )

TOPP 3 Fremovervendt: Mange ønsker en fremovervendt vogn når barnet begynner og blir større, de sitter gjerne mindre i vogn men sover på dagen og trenger en vogn med god plass, så har de fleste fremovervendte en enkel pantent på å bli lagt sammen + de tar liten plass sammenlagt.

1. Babyjogger City Elite.
(Dette er en vogn jeg har sett MYE rundt dørene før jeg selv fikk den i hus, skjønte ikke helt hvorfor alle skulle ha denne vogna før jeg fikk sen selv. Den ruller så lett og godt, demper godt, veldig romslig sittedel med dekkende kalesje å fotbrett, kunne tro den kom med sove magi for lillebror sover utrolig godt i vogna. Den blir også super liten sammenlagt)

2. Babyjogger City mini GT2
(Da denne kom var jeg super spent! Den har virkelig alt en liten fremovervendt vogn skal ha, så god, stødig og fin å trille, stor og romslig sittedel, liten å kompakt sammenlagt, noe små hjul men den kommer seg godt frem!)

3. Thule Urban Glide 2
(Denne vogna har store gode lufthjul å den ruller nesten av seg selv, helt rå å trille/jogge med! Er du mye i skog og mark så må du virkelig vudere denne. Noe større sammenlagt en de 2 overnfor men trillecomforetn er bare wow!)

TOPP 3 liten vandbar: Mange har rett og slett lyst på en litt mindre, nett og vendbar vogn. Noen bruker en liten heis, har lite oppbevaring i hus/leilighet, eller bare liker de små. Så her kommer min topp 3 av de mindre vognene.

1. Emmaljunga NXT60
(Dette er den ene vogna jeg liker i nxt serien fra emmaljunga, liten nett, blir kompakt sammenlagt, god kalesje, justerbart fotbrett, lang sittedel, noe smal. En vogn som er veldig fin å trille.)

2.Stokke BEAT
(Super fin og smart liten vogn, den er så lett og trille, har diger varekurv og en lang/romslig sittedel, kalesjen dekker veldig godt og den triller fint å godt.)

3. Uppababy Cruz
(Denne er liten men føles ut som en stor vogn når du triller den, så stødig og god! Den har en romslig sittedel og stor varekurv, super lett å legge sammen og den står av seg selv! Den blir noe lang sammenlagt og kunne hatt bedre kalesje, men fortvil ikke, det kommer på 2020 modellene!)

TOPP 3 Reisevogn: Det er utrolig gøy å se hvor mange spørsmål som tikker inn i inboksen min på Instagram når det begynner å nerme seg sommeren. Nå har jeg 3 favoritter i denne kategorien så kan dere se hva jeg synes. Jeg merker at de trillene som koster litt mer har bedre kvalitet, så du får det du betaler for.

1.Babyjogger City Tour2
(Denne lille kjekke vogna har flat liggestilling, den har justebart fotbrett og den triller så godt! Den blir liten og kompakt, du kan låse fremhjulene og den har en maksvekt på 22kg!)

2.Bugaboo Ant
Denne nykomlingen fra Bugaboo har jeg ventet en stund på, alltid håpet de skulle komme med en liten hådnbagasje vogn, så lager de en som er vendbar på toppen av alt! Genial vogn! Den lille vogna som nok er mest lydløs når jeg triller.)

3.Babyzen yoyo+
(Denne gode vogna som er så godt kjent er en god reise venn. Vi har hatt den med på flere syden turer, og nå med fotbrettet som er kommet liker jeg den enda bedre. Jeg er veldig trygg på å få denne med som hådnbagajse ettersom det er yoyo de fleste flyselskapene kjenner til)

TOPP 3 Søskenvogn: Jeg har ikke trillet så mye søskenvogner og de jeg har hatt hjemme har jeg for det mest rullet med lillebror. Jeg har lånt min kusine og fått trillet de litt med 2 barn så jeg fikk kjenne følelsen.
Den ene vogna som står på listen min har jeg selv ikke eid men har fått trillet en vennine sin på tur så jeg fikk kjenne følelsen av den, for den er virkelig super.

1. Bugaboo Donkey2
(Det er en stor grunn hvorfor så mange velger denne når de skal ut og kjøpe vogn til tvillinger eller tette søsken. Den muligheten for å klikke av ene sittedelen og trille videre med 1 barn er genial! Den triller godt, har god kalesje, stor varekurv og blir liten sammenlagt. Virkelig en nr 1 hos meg.

2. UPPAbaby Vista.
(Dette er en kjekk søsken/tvilling vogn på lengden, her klikker du enkelt liggedelen ned eller på en ekstra sittedel. Den har en diger varekuvr og du kan trille den som en helt vanlig vogn med 1 barn. God å trille er den også med 2 barn.

3. Babyjogger City Mini GT Double
Denne har jeg som nevnt bare prøvd på trilletur med 2 barn, men altså, for en genial søsken/tvilling vongn. Den blir super kompakt sammenlagt! Den har romslige sittedeler som gjør at om du har et søsken på 3år så får de fint plass sammen med en baby i sin liggedel. God kalesje og ja en super vogn!

Du kan lese annmeldelser av de fleste vognene jeg har på mine topp 3 lister her på bloggen.
(Bruk søke fletet helt på toppen til høyre)
Om du lurer på noe om vognene eller ønsker og se flere bilder / videoer så besøk gjerne profilen min @barnevognhobby på INSTAGRAM.

Liker

Kommentarer

marieoma
marieoma,
Dette var betryggende å lese. Venter mitt første barn og vi har kjøpt bugaboo fox! Har ikke montert den enda, kun prøvd litt i butikken. Så jeg gleder meg veldig til å montere den og til tiden er inne for å ta den i bruk. Betryggende å lese at det er en vogn du anbefaler!
nouw.com/marieoma
barnevognhobby
barnevognhobby,
Da håper jeg du blir like fornøyd som jeg har vert med fox 😊 Det er virkelig en super vogn!
nouw.com/barnevognhobby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229