TFK MONO

TFK MONO har jeg fått hjem i samarbeid med www.mimmis.no

Dette er den siste nye vogna fra TFK, hvor de har slått de tidligere modellene Adventure og Trail sammen til 1 vogn med supre kvaliteter.
Det kan vell ikke bli enklere, en vogn med alle de gode funksjonene, som kan brukes fra nyfødt til barnet ikke sitter i vogn lenger. Vogna med sittedel (sportdel) som jeg anmelder her kan lillebror bruke lenge og nå er han bikket 3 år.

Vogna jeg har hjemme er i fargen premium antracite, en nydelig melert grå farge. TFK MONO koster 10990,- Denne vogna kommer i mange forskjellige farger, og du kan som nevnt bruke den fra nyfødt, da kan du kjøpe en ligge/vendbar sittdel som koster 4690,- Det kan kjøpes mye tilbehør som myggnett, organizer, søskenbrett, fottrekk, regntrekk, reiseveske ++

Det som er genialt med denne vogna i forhold til mange andre 3 hjulinger som varer like lenge, det er liggedelen! Jeg vet at mange har vanskelig for å sette barnet på alt fra 6 mnd - 1 år fremovervendt når de skal fra liggedel til sittedel, det er noe med det å kunne se barnet, prate med det, også er det en trygghet for barnet og se den som triller. Dette løser TFK MONO med at du gjør om liggedelen til en vendbar sittedel! GENIALT! Så her får du se barnet og ha god kontakt med det når de skal opp å sitte.

TFK MONO med sittedel er en super vogn på mange måter, den har en veldig romslig sittedel på bredden, og den er lang så lillebror på 3 år føles ikke noe stor i vogna. Han har god plass om han vil sitte i vogn på trilletur.
Vogna har en god og polstret memory foam pute i sittedelen som gjør det veldig behagelig for barnet og sitte, den har 5-punkt sele som er enkel og manøvre. Vogna har justerbart fotbrett og den har godt med lufting på ryggen og i kalesjen, så det blir godt med gjennomtrekk på varme dager.

Vogna kommer med bøyle og regntrekk som ligger inne en praktisk lomme i kalesjen.

På den nye TFK MONO kan du velge mellom hjulpakke, vogna blir levert med 12" lufhjul men du kan kjøpe punkteringsfri hjulpakke og sette på om du ønsker dette. Min erfaring med lufthjul er bra, jeg synes lufthjulene gir enda mer demping og god trillekomfort. Kan også tenke meg de ruller veldig godt gjennom snø. Vogna har skivebremser og den bremser du på håndtaket med håndbremse, det er også veldig unikt på denne vogna! En super detalj som er gull og bruke i nedoverbakker. Vogna har veldig god demping! Bor du på landet eller triller mye på humpete grusveier eller i skogen så er dette en vogn du må vurdere!

Jeg har gjort en sammenligning mellom TFK Mono og Babyjogger City Elite 2 her:
http://barnevognhobby.no/tfk-mono-vs-babyjogger-city-elite-37339312

Noe jeg nevner mye på denne vogna med sportdel er hvor romslig den er:

Rygg: 53cm
Sete: 25cm
Fotbrett: 20cm
Mål mellom bakhjul : 58cm
Opp til det høyeste på håndtak: 122cm

Kalesjen er forlengbar, det gjør du enkelt ved å åpne en glidelås, så dekker den godt for sol og vind når barnet sover i vogna. Ryggen er veldig enkel og justere med en stropp, så den kan du ha akkurat i ønsket posisjon. Fremhjulet kan låses, det gjør du enkelt med å vri om den lyse grå spaken som sitter ovenpå hjulet. Varekurven synes jeg er veldig enkel og komme til, den rommer godt og vogna har 2 kjekke små lommer på sidene og en kjekk lomme på baksiden av kalesjen som passer til mobil / nøkler osv.

Du kan også klikke bilstol adaptere på vogna og trille den med understellet og bare bilstolen når du skal rundt på små æren. Vogna har en maksvekt på hele 34kg! Noe som sier at du kan som tidligere nevnt bruke den til barnet ikke sitter i vogn mer. Vogna veier 15,5kg.

TFK MONO er veldig enkel og legge sammen, du vipper ned 2 hemper på sidene av understellet så vippes den ned og blir veldig kompakt sammenlagt, enkel og frakte med i bil og tar liten plass om du vil lagre den sammenlagt.
Mål sammenlagt er: 75*56*36cm.

Detter er virkelig en vogn med god kvalitet, vil du ha en vogn du kan trille med deg overalt, en vogn som er lett og manøvre som kan være med i skogen som i byen? Da kan jeg virkelig anbefale denne! Det som skiller seg mest ut er den geniale liggedelen som kan gjøres om til sittedel og være vendbar! Håndbrems og hvor smal den er mellom bakhjulene, dette er nok en av de store 3 hjulingen jeg har trillet som er så smal mellom bakhjulene.

For å se flere bilder og videoer, besøk gjerne min instagram side @barnevognhobby


Liker

Kommentarer