Stokke Beat

Stokke BEAT! Nyheten fra Stokke, som er så kjent for sine mange kvalitets produkter som vogner, tripp trapp stoler ++. Denne nyheten har jeg fått i samarbeid med Stokke, og den kommer for salg i slutten av Oktober 2019.

Da jeg fikk øye på denne super fine vogna, som er så nett og lett, vendbar og har en super kalesje, ble jeg veldig nyskjerrig! Jeg ble utrolig glad da jeg fikk lov og trille å anmelde vogna! Jeg vet det er mange som er nyskjerrig på BEAT.

Vognen kan kjøpes hos forhandlere som selger stokke og hos stokke sin nettbutikk www.stokke.com
Den kommer i 3 veldig fine farger, blue melange, black og den fargen jeg har hjemme, black melange. Vognen kommer til og koste 5699,- med sittedel som vist på mine bilder.

Du kan også få kjøpt beat med liggedel. (liggedelen koster 2000,-)
Slik at den kan brukes fra baby er nyfødt.

Beat er som jeg fikk intrykk av, veldig nett, lett og smidig. Den er er super fin by vogn, triller veldig godt på asfalt, også på grus og noe humpete veier, men vil ikke si dette er en offroad vogn. Da ville jeg heller gått for storebroren Trailz, den takler ulent terreng og mye snø bedre en Beat. Beat har ikke noe serlig demling, men igjen den er veldig god å trille.

Vogna er vendbar, den har full liggestilling (ikke ergonomisk sittedel)
Ryggen justeres med en stropp bak på ryggen, så her kan du bestemme den beste sitte/hvile/ligge stillingen for barnet.
Barnet sitter også veldig rett i ryggen når ryggen er i full sittestilling, synes ikke de sitter noe tilbakelendt som i mange vogner hvor ryggen justeres på samme måten.

Beat har en forlengbar kalesje som skygger veldig godt når den er forlenget. Da kan virkelig barnet ligge lunt og godt å såve. Når kalesjen er forlenget kommer det også frem 2 luftehull på sidene, vogna har også luftehull helt i hode enden når vogna er i liggestilling.

Vogna har et veldig godt og juserbart håndtal, imitert skinn som er veldig godt og holde i. Du kan også klikke stokke sin koppholder rett på understellet. Samme skin som håndtaket sitter også på bøylen hvor barnet sitter, den er super enkelt og klikke av og er roterbar.

Beat har også veldig kjekk 5-punkt sele som er så enkel og klikke av/på barnet, og sitter veldig godt på barnet.
Sittedelen måler:
Rygg: 52cm
Sete: 20cm
Fotbrett: 22cm

Vogna har en maksvekt på 22kg.

Varekurven er genial, utrolig romslig, stor, lett og komme til og den tar 10kg!

Bremsen sitter midt på stangen som går mellom bakhjulene, den er orange og super lett og låse/åpne.

Hjulene er punkteringsfrie, fremhjulene kan låses på ulendt terreng/snø.

Vogna er super enkel og legge sammen!
Du kan legge den sammen med 1 hånd. Den er veldig kjekk og ha med i bilen / på reise. Veier bare 9,5kg!

Beat har justerbart fotbrett, om du vil ha det oppe slik at det gir god støtte til de mindre barna og når barnet skal såve, så vipper du det bare opp, når det skal ned så løfer du det bare enda litt opp å slipper det ned. Det har en god kant som gjør at større barn sitter godt og hviler beina på kanten.

Vogna er veldig smidig og nett som nevnt, den måler bare 53,5cm på bredden, så veldig kjekk og ta med på bus/tog eller små i heiser. Veldig kjekk og ha med på shopping!

Veldig kompakt og tar liten plass sammenlagt, den måler: L: 78 cm B: 53,5 cm H: 32 cm


Kort oppsumert, en vogn jeg liktr veldig godt. Den ruller bra, er stabil og god, lydløs, god kalesje som skygger godt, god makstvekt. Helt super vogn jeg kan anbefale.

Du kan bruke vogna fra nyfødt med liggedel og du får kjøpt bilstil adapter til vogna slik at du kan enklet klikke baby bilstolen på vogna når du er ute på farten. Stokke sine bilseter kan du klikke rett på understellet.

For å se flere bilder og videoer på min instagram side @barnevognhobby

Liker

Kommentarer

Maritaa
,
Hei. Vi er på jakt etter en ny trille til minsten.
Har du testet babyjogger city mini2 4 wheels? Og vet du hva forskjellen på babyjogger city mini GT2 og babyjogger city mini2 4W er? 😊
barnevognhobby
barnevognhobby,
Hei. Beklager sent svar, det er så mye aktiviet på min Instagram side. 😊 Jeg har ikke testet mini 4 wheels men den vs mini gt2 er jo det største forskjellen 4 og 3 hjul. Mini gt2 har også juserbart håndtak og litt annen kvalitet på hjulene. Ellers er de veldig like i sittedel og tekstik osv. 😊
nouw.com/barnevognhobby
Gunhild
,
Hei! Så gøy med anmeldelse av beat! Jeg vurderer den vogna. Vil ha en litt mindre vogn som er lettvint å legge sammen og ta med seg i bilen på handling og lignende. Men samtidig må den funke for min 2,5-åring å sove i og være helt grei å tur med (trenger ikke være superbra i terreng). Er litt redd at den blir for liten å sitte/ligge i. Hva tror du? Andre jeg vurderer er Cybex balios og Joolz Hub. Evt Babyjogger city mini gt2, men ville helst hatt en vendbar vogn..
barnevognhobby
barnevognhobby,
Hei Gunhild! beklager sent svar, kansje du allerede spurt meg på Instagram? Men jeg regnger med du gjerne har kjøpt vogn nå. Uansett vil jeg bare skrive at selve liggelengden på beat er veldig bra, det er en vogn med lang rygg men litt kort fotbrett. Skal du ha en vogn som er liten, tar lite plass sammenlagt og som varer ut hele vognperioden så gå for mini gt2 😃
nouw.com/barnevognhobby