Quinny HUBB

Quinny HUBB har jeg fått i samarbeid med Quinnywourld. Super spennende vogn,som vekket min interesse da jeg tidlig oppdaget vognen de viste frem på messer som en kul nyhet med mange muligheter.

Vognen jeg har hjemme er i fargen frost on black. Vognen kommer i 9 fine farge varianter, så her kan du kjøpe en vogn etter din stil. Denne vogna kan du trille som enkel, søsken vogn med hop on board og med en super kjekk shopping bag.
For å se alle fargemulighetene klikk deg inn her: http://www.quinny.com/discover-hubb/

Den kan kjøpes hos utvalgte butikker i Norge, men det er pr i dag ikke noen Norske nettbutikker som selger denne vogna. Håper det kommer flere etterhvert. For det er en veldig kjekk og allsidig vogn med mange muligheter.

Quinny HUBB har en ergonomisk sittedel med justerbart fotbrett. Det vil si at du kan vippe opp, ned fotbrettet når sittedelen er i sitte/liggestilling, for å støtte beina til barnet bedre. Kalesjen er forlengbar, noe som gjør at den beskytter godt mot solen i liggestilling, den har også mulighet for god lufting, noe som er et stort pluss på varme sommerdager.
Du kan justere sittedelen i 5 stillinger enkelt med en hempe på baksiden av ryggen oppe ved hode enden.

Sittedelen sine mål er:
Rygg: 54cm ( 60cm opp til kalesjen)
Sete: 27cm
Fotbrett 19cm

Vognen har samme farge kalesje, bumper (bøyle) og håndtak, (imitert skinn) noe som er veldig fint og gjør den unik.
Sittedelene på vognen har en maksvekt på 15kg, de er også romslige, lillebror på 2 år og 3 mnd sitter enda godt i denne sittedelen. Jeg har ikke trillet vogna som søskenvogn, men søsken sittedelen er like stor som den dere ser på bildet. Sittedelen har en enkelt og god 5-punkt sele som er enkel og manøvre å sitter bra på barnet.

Varekurven er diger. Den har en maksvekt på 10kg og den har en ekstra liten lomme som er lukket for oppbevaring av nøkler eller annet som må ligge litt for seg selv.

Om du bor i byen, eller ikke har tilgang på bil er dette er helt super vogn og kunne frakte med seg mye.
Bredden på understellet måler 57 cm og er dermed lett å trille inn dører og rundt på shopping, for her kan du trille 2 barn i lengden.

Hjulene har en super størrelse og fremhjulene er vendbare men kan også låses. Jeg har trillet vogna i skog/terreng samt på asfalt og den er super god på alt underlag.
Bremsen sitter rett bak høyre bakhjul og klikkes enkelt inn for og låse, klikkes igjen for å åpnes.

Shoppingbag XXL:

Jeg nevnte at handlekurven på Quinny HUBB er diger og har en maksvekt på 10kg! Så kan du toppe det med og kjøpe en shopingbag som ekstrautstyr og få plass til enda 10kg! Til sammens kan du frakte med deg utstyr/matvarer eller hva du ønsker på 20kg! Shoppingbagen er romslig og sitter veldig godt på vogna.

HOP-ON Board:
En genial løsning for dere med litt større barn, eller om dere har tette barn men en som gjerne ikke har behov for en hel sittedel. Da kan dette gjøre hverdagen mye enklere. Jeg har trillet med storesøster på 5år på brettet og hun sitter godt, vi kan snakke sammen og kommer oss gjerne avgårde til avtaler raskere. Om vi triller hjem fra barnehagen og hun er sliten kan hun få hvile beina sine med å sitte godt på brettet. Brettet har en maksvekt på 25kg!

Vognen har en enkel måte og legges sammen, du kan gjøre det med bare 1 hånd. Den blir mindre sammenlagt om du klikker av sittedelen og den blir mellom stor sammenlagt. Mål sammenlagt er : 95 x 57 x 34 cm
Vognen som enkel vogn veier 13,5kg.

Noe jeg liker veldig godt med vogna er alle mulighetene, søsken vogn, hop-on board, du kan trille den med liggedel, du kan vende sittedelen fremover eller mot deg. God størrelse på hjulene. Alt i alt en super kjekk vogn som jeg liker veldig godt. Vognen kan trilles med baby bilstol og adapter følger med når du kjøper vogna.

Bor du i storbyen, på landet eller ønsker en kjekk vogn med god oppbevaring så kan jeg anbefale denne vogna! Det er også en super vogn for en voksende familie, har du en liten og venter baby så kan du trille vogna med liggedel og sittedel. Etterhvert kan du som tidligere nevnt, trille med to sittedeler eller en sittedel og hop on board.

For mer info om vogna, bilder og video sjekk ut min Instagram side @barnevognhobby

Liker

Kommentarer