Bugaboo Ant

Bugaboo Ant ! Denne vogna har jeg fått hjem i samarbeid med bugaboostrollers.
Du får kjøpe den hos babyshop.no , kjopbarnevogn.no , sprell.no og andre butikker som selger bugaboo.
Den kommer med alu og svart chassi, du kan velge flere farge pakker på tekstilene, jeg har alu chassi med svart sittedel og kalesje.

Prisen på bugaboo ant ligger på ca 5250,- og du kan kjøpe ekstra utstyr som søskenbrett, fotpose, regntrekk, koppholder, baby bilstol adapter, reiseveske og organizer.

Jeg har ventet litt på at det skulle komme en liten (maur) vogn fra bugaboo, som hadde smarte løsninger og den gode kvaliteten bugaboo er kjent for. Jeg har trillet bugaboo bee5, som også er en mindre vogn, men den kan ikke sammenlignes med denne litte, spesielt når de er sammenlagt. Denne blir utrolig mine mindre.

Denne er vendbar og den har 3 justering hakk. Sitte, hvile og liggestilling. Når barnet sitter i vogna er ryggen veldig rett og fin, noe som gir barnet en veldig god sittestilling. Det og kunne ha baby/barnet vendt mot den som triller på en så liten vogn er veldig unikt.

Bugaboo ant har full liggestilling når barnet sitter mot den som triller, den har også en forlengbar kalesje, den kunne vert enda noe lenger synes jeg, men det er greit den kan utvides noe.

Vogna veier 7,2kg, den har en maksvekt på 22kg og den måler 55 x 38 x 23 cm sammelnagt.

Ryggen kan justeres i 2 høyder, på det laveste måler det 38cm og på det høyeste måler det 55cm.
Jeg er veldig glad i selene fra bugaboo, de er 5-punk og er helt utrolig enkle og manøvre, enkle for alle og klikke av / på. Det er samme selene på ant som fox, bee5 og donkey2 osv.

Varekurven på denne vogna er utrolig kjekk, den er romslig og har en egen lomme helt bak, det er derfor du ser den har et tett deksel, slik at det du oppbevarer i denne lommen ligger pakket trygt og godt, faller ikke ut. Du kan også vippe opp en kant på fremsiden av varekruven om du har med varer eller annet som skal ligge godt i kurven.
Varekurven har en maksvekt på 5kg.

Bremsen sitter mellom bakhjulene og klikkes enkelt ned, og vippes lett opp når du skal åpne den. Bugaboo ant er kompatibel med søskenbrettet deres, dette er helt supert! Der får du sete på, slik at storesøsken kan sitte der og nyte trilleturen.
Vogna har supre hjul, de er av kvaliteten som bee5 fra bugaboo har, dette er en av de trillene som er mest lydløse når jeg triller tur, og jeg har etterhvert trillet en del små vogner. Denne er stabil og veldig god og trille. Det er ingen problem og trille denne til/fra barnehage eller om du bor i storbyen og bare trenger en liten nett vogn.

Et stort pluss på bugaboo ant er at du kan justere håndtaket i to høyder, for meg som er 162cm blir mange av de små trillene sine håndtak veldig høye, noe som er helt ok, men det og kunne velge mellom 2 høyder er helt supert!
På det laveste måler håndtaket ca 94cm, på det høyeste måler den 102cm.

Håndtakket er godt og holde i, det er litt buet og rundt, det har en sikkerhetsreim som du finner på alle vognene til bugaboo.

Bugaboo ant kan ikke legges helt ned i liggestilling når den er fremovervendt, da har den 2 hakk, helt rett og litt tilbakelendt. Jeg synes dette er litt dumt, om vi triller tur, spesielt på feire kan lillebror være ekstra trøtt , så om han sovner i vogna er det greit og ha muligheten til å legge ned ryggen så han kan ligge godt å såve.

Mange spør om ikke bugaboo ant har noe fotbrett, det har den ikke men det kommer som ekstra utstyr i starten på 2020. Da vil det også komme en kjekk reim som gjør det enklere og bære vogna med seg.

Nå kan du faktisk dra den etter deg, som en trillekoffert, noe som er veldig genialt.
Den blir veldig liten og kompakt sammenlagt, så med en reim hvor en kan bære den over skulderen vil også gjøre det enklere for oss på reisen.


Vogna skal ha mål til og kunne gå som håndbagasje hos flere flyselskap, men det er lurt og sjekke opp med det flyselskapet du reiser med i forkant.

Alt i alt er dette en veldig kjekk trille, den ruller godt, en av de bedre trillene og mest lydløse. Den har muligehten for å kunne ha barnet begge veier. Den har en romslig varekurv som holder varer på plass.
Kult design og gøy at en kan velge mellom litt forskjellige tekstil pakker.

Minus er at den er noe dyr, den kan være litt styrete å klikke sete på plass når en skal snu sittedel retning, men etter noen ganger og når en kommer inni det så er det ikke noe å henge deg oppi. Den har noe kort kalesje.

En trille å anbefale!

Besøk gjerne instagram siden min @barenvognhobby for å se flere bilder og video.


Liker

Kommentarer

disa
disa,
God fortsättning <3<3<3
Årets fattigaste månad vill jag tipsa om några SPARTIPS:
Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817
Lyko:
https://referme.to/9vACAmo
Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration
Refunder
http://www.refunder.se/b/Spara50
eller
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229