Beemoo Easy Fly Lux

I samarbeid med jollyroom.no har jeg fått teste ut denne lille trillen Beemoo Easy Fly Lux

Dette er en av mange små reise triller med praktiske og fine egenskaper som er på markedet nå.
Jeg har den i fargen grey melange hjemme, den kommer også flere farger som i svart, rosa, grønn.
Du får kjøpt denne trillen hos jollyroom, om du klikker HER kommer du til trillen. Ord pris er 1499,- det følger med myggnett.

Beemoo Easy Fly Lux er ei liten smidig og fremovervendt trille med forlengbar kalesje & bøyle. Den har full liggestilling, justerbart fotbrett (som jeg elsker) og den blir veldig liten sammenlagt.

Vogna har en genial T bøyle, som er avtakbar. Den gir støtte til barnet når de sitter i vogna, men om du synes den er i veien så klikker du den enkelt av. Du kan også vippe den ned.

Easy Fly Lux har en romslig sittedel med 5-punkts sele, den er enkel og feste på barnet å sitter godt på. Kalesjen skygger godt, noe som er litt unikt på denne vogna er at du kan vippe kalesjen helt ut, du åpner en glidelås så forlenges hele kalesjen og dekker veldig godt.. Du har også mulighet for å åpne en titte/lufte luke i tekstilene på baksiden av ryggen slik at det blir ekstra god lufting, og du kan følge med på barnet når du triller med kalesjen ute.

Du regulerer liggestillingen med en stropp, så du kan ha den i akkurat den stillingen som passer barnet best.

Vognen har også en kjekk liten lomme på baksiden, til og oppbevare mobilen, lommebok eller nøkler.

Vognen har et super enkelt bremse system, det går en stang mellom bakhjulene og låsen sitter i midten, trykkes ned ved låsing og vippes opp ved åpning.

Vognen har også en god varekurv, den rommer mye og kan vippes ut om du trenger mer plass.

Easy fly Lux sitt håndtak er i en veldig fin høyde, vil si det er en av de høyere typen håndtak som kommer på trillene, men det er ikke noe ubehagelig for meg å trille den som er 162 cm.

Vognen tar minimalt med plass sammenlagt, 53 x 46 x 25.. Den veier 6,7 kg.

Den har en super måte og legges sammen på, du kan gjøre det med bare en arm! Noe jeg synes er utrolig positivt når jeg gjerne bærer lillebror på andre armen.

Maksvekten for Beemoo easy fly lux er 18 kg. Storesøster på 5-år som er rundt 17 kg sitter greit, det gjør også lillebror på 2 år, sete på easy fly lux er dypt og fotbrettet gir enda bedre sitte og liggestilling. Når større barn skal sitte vipper du enkelt ned fotbrettet og de kan kvile beina på kanten.

Du kan bruke vogna med baby bilstol, kjøper adapter utenom.
Hjulene på vogna er punkteringsfrie og bråker nok litt mer en hjulene på de dyre trillene. Det utgjør nok også litt hvorfor denne vogna har en veldig kjekk pris sammenlignet med de trillene til over 4000,-

Vogna måler
Rygg: 44cm
Sete: 23cm
Fotbrett: 18cm (sete+fotbrett: 41cm)

Det måler 65cm opp til kalesjen, noe som gjør at barna har veldig god plass, og liggebror på 2 år kan sove veldig godt i vogna. Storesøster på 5 år kan også ligge men da går hode oppi tekstilene med hodet.

Her ser du hvor godt kalesjen dekker når den er forlenget , her kan barna såve godt uten å få sol på seg.


Vognen egner seg best på asfalt / kjøpesenter eller flate veier, men den er super stødig og triller godt på grusveier også, kjører lett over humper og er lett og manøvre. .Min oppfatning: en super liten, lett og god trille til ferie eller kjøpesenter bruk. Kan også trilles til og fra barnehage eller andre småturer. Vil du ha en vogn for under 1500,-? Da kan jeg anbefale denne.


Mer bilder og video kan du se på Instagram @barnevognhobby

Liker

Kommentarer