Babyjogger City Tour 2

I samarbeid med Babyjogger Scandinavia har jeg fått teste ut denne super fine trillen Babyjogger City Tour 2.

Dette er en av mange nye små reise triller med praktiske og fine egenskaper. Den er også en nykommer i Babyjogger familien, en oppgradering av lille Tour.
Jeg har den i fargen Jet (svart) hjemme, og den kommer også i slate (grå), seacrest (blå)
Alle har et godt slitersterkt tekstil som er enkelt og tørke av og fjerne skitt fra.
Du får kjøpt denne trillen hos Babycare.no og jollyroom, ord pris er 3599,- da følger det en kjekk reiseveske som passer perfekt over vogna om du skal ut og reise, da kan du bære vogna på ryggen.

Babyjogger City tour 2 er ei liten smidig og fremover vendt trille med lufting i kalesje og et kjempe fint justerbart fotbrett som støtter beina slik at barnet sitter og ligger bedre. Den har full liggestilling og blir veldig liten sammenlagt. Den veier bare 6,5 kg.

Du kan også kjøpe bøyle til vogna (399,-) regntrekk, bilstol adaptere og denne kan trilles med en egen liten liggedel.

Tour 2 har en romslig sittedel med 5-punkts sele, den er enkel og feste på barnet og sitter godt.

Kalesjen skygger godt, den har også en utrekkbar del som gir enda bedre skygge for barnet.
Du har også mulighet for å åpne en titteluke i kalesjen slik at det blir ekstra god lufting, og du kan følge med på barnet når du triller med kalesjen ute.
Du regulerer liggestillingen i flere posisjoner med en stropp, slik at barnet kan ligge helt flatt og sitte godt i sittestilling, du kan kan ha den i akkurat den stillingen som passer barnet best.

Vognen har et super enkelt bremse system, det er en låsemekaniske nede ved høyre bakhjul, du trykker den inn med foten for å bremse, samme prosedyre for å åpne den. Veldig lett tilgjengelig og enkel og manøvre.

Vognen har også en god varekurv, den rommer det nødvendige du tar med på trilletur.
Håndtaket er nytt på nykomlingene fra Babyjogger i 2019, de har designet det litt annerledes og er veldig godt å holde i.
Det er også er bredt håndtak, ikke for høyt, og ikke for buet, så du kan holde hendene behagelig mens du triller.

Tour 2 har en slitesterkt og eksklusivt stoff på kalesje og sittedel.

Babyjogger City Tour 2 kommer også med nye og bedre hjul en på Tour, de tåler mer og spiser ikke stein (små stein fester seg ikke) Du kan super enkelt klikke av alle hjulene, da blir den utrolig liten om du er usikker på plass når du skal reise med fly og gjerne vil ha den med inn som håndbagasje. Du kan låse fremhjulene i tøffere terreng.
Jeg har trillet tour 2 på asfalt, grusvei og grus med litt humper og den kommer seg veldig godt frem, så denne kan du trygt ta med på ferie eller trille og hente i barnehage / shopping og lignende.

Babyjogger City Tour 2 mål:

Sete: 24 cm + fotbrett 44cm
Rygg: 43cm
Sete bredde: 33cm
Rygg bredde: 32cm.
Fra sete opp til kalesje: 64cm.

Maksvekten er 22kg. I Tour 2 får storesøster på 5 år god plass, hun kan sitte med kalesjen skyggende over hodet. Lillebror på 2 år sitter også super godt i vogna, og jeg synes ryggen er mye rettere og sete dypere en på tour å andre små triller.
Når lillebror skal sove så vipper jeg opp fotbrettet så ligger han i full liggestilling.

Målene er: 59,5l * 49b * 19h

Om du skal reise med fly og ta den med inn i kabin, er litt usikker på om den er liten nok så klikker du veldig enkelt av alle hjulene, pakker de oppi bære vesken og slenger vogna på ryggen.

Sjekk alltid med fly selskapene hvordan mål (krav) de har med tanke på håndbagasje.

Da var alt pakket og du er klar for sommer ferie med Tour 2?
Det er en vogn jeg virkelig anbefaler, jeg kan ikke annet en å snakke fint om en så praktisk god vogn som gjør reisen / shoppingen eller en liten trille tur mye enklere. Babyjogger har gjort en virkelig god jobb med Tour 2!

For flere bilder, videoer eller spørsmål? Ta turen innom min Instagram profil @barnevognhobby

Liker

Kommentarer

Ingvild
Ingvild,
Hei😊
Ser at du både har testet denne og Beemo easy fly lux. Har testet tour 2 i butikk og liker den veldig godt, men syns prisen er litt stiv. Er det stor forskjell på trillekomforten på disse to? Og er prisforskjellen verdt det? Skal brukes til senter/by vogn😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229