Babyjogger City MIni GT2 vs Thule Spring

Her kommer en sammenligning av to veldig like vogner.
Babyjogger City Mini GT2 har jeg fått hjem i samarbeid med Babyjogger Scandinavia, Thule Spring er kjøpt hos www.lilleprinsen.no

Begge vognene jeg har hjemme er i hel svart farge, men de kommer i mange andre fine farger.
Babyjogger City Mini GT2 er den nye og oppgraderte modellen av den tidligere GT, du kan lese en full anmeldelse av mini GT2 her: http://www.barnevognhobby.no/babyjogger-city-mini-gt2--36250188
Thule Spring er også en nyhet fra Thule, den har jeg også laget en full anmeldelse av på bloggen, du finner den her: http://www.barnevognhobby.no/thule-spring-37012231

Dette er to veldig like vogner i størrelse, det er 2 fine by vogner, de kan fint trille på grusveier men synes ikke de egner seg offroad i skikkelig skog og mark. Mini GT2 har noe mer demping en Thule Spring.
Det som også skiller seg ut er at Mini GT2 har intrigert fotstøtte, du kan bruke en universal fotstøtte på thule spring om du ønsker det. Liggestillingen på Mini GT2 er også noe flatere, ryggen går noe lenger ned, men lillebror har sovnet like godt i begge vognene.

Håndtaket på vognene er også forskjellig, Thule Spring har teleskop håndtak mens mini GT2 har kneleddhåndtak, du kan justere begge håndtakene opp og ned, jeg triller med begge på det nederste og jeg er 162cm.
Det med å like teleskop vs kneledd er veldig smak sak.Hjulene er samme størrelse, vognene er veldig like og stabile når jeg triller på forskjellig underlag.
Lillebror sover godt i begge vognene og kalesjene dekker godt, du kan åpne kalesjen på Thule Spring slik at den blir forlenget. Begge vognene har godt med lufting, i hele ryggen og thule spring har godt med lufting når du åpner og strekker ut kalesjen.

Varekurvene er veldig like, på størrelse. Jeg synes Thule Spring sin varekurv er enklere og kommer til, den er mer åpen og veldig lett tilgjengelig.

Thule Spring har bremsen nede ved det ene bakhjulet, Mini GT2 har håndbremse, den ligger på siden oppe med håndtaket på vogna.

MÅL:

Mini GT2:
Rygg: 52cm
Sete: 24cm + fotbrett 48
Fotbrett: 25cm
Bakhjul 65cm

Rygg 51cm
Sete: 26cm
Fra sete å ned til kanten til føttene: 31cm
Vogna måler bare 60cm på bakhjulene, noe som gjør den smalere en mange andre 3 hjulinger.

To små og kompakte vogner sammenlagt, mini GT2 drar du enkelt i spaken (reimen) som ligger i midten av sete og på 2 sekund er den flat og kompakt. Supert hos alle vogner fra Babyjogger. Thule Spring legges sammen mye på samme måten, den har en spake fremme ved sittedelen som trykkes inn og vips blir den også veldig liten og kompakt, den blir noe smalere en mini gt2 siden bakhjulene hjulene på thule spring går innover.

Thule Spring har en maksvekt på 22kg, veier 9,5kg og er 32* 45* 76 cm sammenlagt. Den koster 5649,-
Babyjogger City Mini GT2 har en maksvekt på 30kg, den veier 10,5kg og er 25* 53,5* 79 cm sammenlagt. Den koster 6399,-


To veldig kjekke vogner, anbefale og se på begge og prøve de mot hverandre i butikk. Om du vil ha en vogn fra nyfødt så blir det babyjogger City Mini Gt2 siden den kan du ha liggedel på, det kan du ikke med Thule Spring.
Du kan ha bilstol adapter på begge vognene og får kjøpt matbrett, bøyle og annet utstyr til begge vognene.

For å se mer bilder og videoer av vognene kan du besøke min instagram side @barnevognhobby


Liker

Kommentarer

IP: 82.99.3.229