Babyjogger City Mini GT2 vs. Mini GT

Babyjogger City Mini GT2 vs. Babyjogger City Mini GT. Begge vognene har jeg fått i samarbeid med Babyjogger Scandinavia.

Mini GT koster fra 3299,- og kommer i mange farge alternativer. Mini GT2 koster 6399,- og kommer i 4 farger. 

Nyheten Babyjogger City Mini GT2 fikk jeg hjem i slutten av Juli, den kom også til butikkene på den tiden så dette er en veldig ny modell fra babyjogger, noe som gjør at mange er nysgjerrige, spesielt siden det allerede finnes en mini GT så lurer mange på hva som er forskjellen på vognene.

Så nå håper jeg dere blir litt klokere.

Den største forskjellen som jeg har savnet på Mini GT er fotbrettet! Mini GT2 har fått intrigert fotbrett som du enkelt vipper opp eller ned ved behov. Ellers kan du faktisk justere kalesjen på mini GT2, i 2 høyder, på bildene mine står den på det høyeste, men når du begynner og trille vogna å har en liten på ca 7-9 mnd baby oppi vogna så skygger den bedre på den nederste høyden.

I kalesjene har begge vognene 2 titteluker, på mini GT2 festes å åpnes de med en genial magnet, på mini GT er det borrelås. Bak på ryggen har vognene samme måte og legge ned ryggen, men den kjente stroppen. Det som er endret, er trekket som festes over ryggen når en ikke ønsker lufting. På mini GT trer du det over ryggen, mens på Mini GT2 er det festes langs sidene med borrelås, en løsning jeg liker bedre.


Begge vognene har ecco (punkteringsfrie hjul) og flere har lurt på om de nye er stivere, eller om det er annerledes å trille med de nye. Det er vell heller motsatt, mini GT2 har fått demping på alle 3 hjul, noe jeg merker veldig godt.
De nye har fått et litt nettere og delikat design, passer vogna veldig godt.

Vognene har også samme type lås, men på Mini GT2 er den noe nettere og er plassert litt høyere oppe.
Du kan låse begge vognene sine fremhjul, og du får både bøyle å matbrett til vognene.

Mini GT2 har fått et litt nytt design på håndtaket, de er veldig like i formen men mini GT2 sitt er bittelite bredere. Det er også bakhjulene, det er litt bredere mellom bakhjulene på GT2 vs mini GT.

Som dere ser på varekurven har mini GT en buet stang og mini GT2 en stang som går rett over nettet, jeg kommer like godt til oppi begge varekurvene, du kan også legge inn varer fra sidene og på Mini GT2 kan du legge de inn fra fremsiden når du vipper opp fotbrettet.

Mini GT
Rygg: 55cm
Sete: 25cm
Fotbrett: 27cm
Bakhjul: 61cm

Mini GT2:
Rygg: 52cm
Sete: 24cm + fotbrett 48
Fotbrett: 25cm
Bakhjul 65cm

Mini GT2 har også fått litt fornyet sele, men begge er 5 punkts og samme type feste mekanisme.

Babyjogger City Mini GT2 har en maksvekt på 27,5kg, Mini GT har en maksvekt på 30kg.
De har begge en maksvekt i varekruven på 4,5kg.

Mini GT2 kan du fint bruke som eneste vogn om du ikke har behov for en vogn som skal være med i tøft terreng. Begge vognene er veldig like og gode for barna når de sover, og lillebror sover veldig godt i begge. Jeg liker utrolig godt det myke gode tekstilene på GT2, og GT2 sin nye og oppgraderte demping gjør virkelig vogna helt super å trille, trodde mini GT hadde alt (utenom fotbrett, men du kan kjøpe fotbrett til som ekstrautstyr) men når jeg fikk trille GT2 første gang merker jeg fort de forbedringene de har gjort. WOW for en super vogn å trille !! :)

Så min mening, ja den er virkelig verdt de tusen lappene de koster ekstra.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229